Nykyaikainen palvelu

Tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa taloushallintoa yksilöityinä palvelukokonaisuuksina kaikenkokoisille yrityksille. Käytössämme on nykyaikainen taloushallinto-ohjelma, jonka yhteiskäytöllä työnjako tilitoimistomme ja yrityksesi välillä voidaan tehdä joustavasti, päällekkäiseltä työnteolta vältytään, ja ajankäyttö tehostuu. Palvelemme asiakkaitamme pienen tiimin voimin mutta halutessasi asiointi onnistuu nimetyn yhteyshenkilön kanssa. Saat kauttamme sähköiset työkalut käyttöösi yhdellä sopimuksella.

Sähköinen taloushallinto

Käytössämme on aito selainpohjainen automatisoitu taloushallinto-ohjelma Netvisor, joka mahdollistaa taloushallinnon hoitamisen tehokkaasti ja turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Netvisorissa kaikki taloustieto on tallessa ja tarkasteltavana vahvan tunnistautumisen takana.

Netvisorissa hoituu monipuolisesti taloushallinnon eri osa-alueet mm.:

  • -myyntilaskutus
  • -ostolaskujen käsittely ja maksatus
  • -työaikakirjaukset
  • -palkanlaskenta
  • -kirjanpito
  • -raportointi ja kustannuspaikkalaskenta

Lisäksi käytössä ovat sähköiset viranomaisilmoitukset, verkkolasku- ja pankkiyhteydet.

Paperisesta sähköiseen taloushallintoon

Jos olet kyllästynyt mappeihin ja kuittinippuihin muttet ole vielä siirtynyt sähköiseen taloushallintoon, autamme mielellämme sinua päivittämään taloushallintosi nykyaikaan. Sähköinen taloushallinto kannattaa - se vapauttaa resursseja aikaa vievältä rutiinityöltä ja tuo yrityksellesi selkeää kustannussäästöä.

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla lisää, kerromme mielellämme. Ota yhteyttä!